Minden, mi említésre érdemes

Minden, mi említésre érdemes

Kedvenc kézműves csokoládéim

2020. december 11. - startupp3r

Már egy ideje csak kézműves termékeket fogyasztok és így van ez a csokoládékkal is. Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttem kedvenc kézműves csokoládéimat.

To'ak El Nino 100%

A Toak El Nino 100% étcsokija az abszolút kedvencem. Igaz nem olcsó, de selymes, krémes lágyságával, 100%-os étcsokoládét meghazudtoló lágy, édeskés ízével teljesen elvarázsolt.

Melt 100% Dark Bar

A Melt 100%-os étcsokoládéja nagyon karakteres ízével, édes-keserű zamatával rabul ejti az ízlelőbimbókat.

Melt Wild Bar

A Melt Wild Bar vadontermő kakaóból készül ás mivel 68%-os étcsoki ezért meglehetősen édeskés és lágy ízvilággal rendelkezik. Nem lehet abbahagyni... :)

Taza

A Taza étcsokoládés termékei egyedülálló és feledhetetlen ízvilággal rendelkeznek, ami a kővel őrölt kakaónak és a pörkölési eljárásnak is köszönhető. Jellegzetes dohányos, kesernyés, ropogós jellegük miatt páratlanok a kézműves csokoládé szegmensben.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://startupper.blog.hu/api/trackback/id/tr7016328462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása