Minden, mi említésre érdemes

Minden, mi említésre érdemes

Hol vegyünk kézműves csokoládét?

2019. február 13. - startupp3r

A kézműves csokoládék népszerűsége egyre nő, azonban felmerül a kérdés: hol lehet jó minőségű kézműves csokit venni?

Először is, tisztázzuk mi számít kézműves csokinak: kézműves csokoládé az, amit egy csokoládé készítő kis szériában, kézzel készít el. (Sajnos sok gyártó tünteti fel termékein, hogy kézműves, annak ellenére, hogy nagy szériában gyártanak csokoládékat.)

A kézműves csokoládé nem összetévesztendő a bean-to-bar csokoládé fogalmával, ami azt jelenti, hogy a csokoládé készítés során a teljes eljárás a csokoládé készítő felügyelete alatt áll (a kakóbab pörkölésétől a késztermékig).

Érthető a kézműves csokoládék növekvő népszerűsége is, hiszen egyre többen keresünk jó minőségű alapanyagokból készült csokoládékat. A csokikészítők általában kisiparosok vagy családi vállalkozásként működnek és a csokoládé készítés elkötelezett szerelmesei.

És hol lehet kézműves csokikat venni?

Kedvencem a Darkest Desire kézműves csokoládé webáruház, ahol a legnevesebb külföldi étcsokoládé készítők csokoládéi is elérhetőek. Olyan kézműves étcsokikat is forgalmaznak, melyeket Magyarországon máshol nem lehet beszerezni!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://startupper.blog.hu/api/trackback/id/tr4514624942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása